Sport & Bewegen

Sport & Bewegen

7 oktober: Gezond Den bosch.

Het gezondste en gezelligste festival staat gepland op zondag 7 oktober. Iedereen wilt zich goed voelen. Maar hoe doen we dat? Wanneer voel je je goed? En als je je niet goed voelt, hoe verander je dat dan? Al de verschillende facetten van gezond zijn worden meegenomen tijdens Gezond Den Bosch. Daarom is het festivalgebied opgedeeld in vier zones zodat u alle vragen over uw gezondheid kunt stellen. De vier zones zijn: Gezondheid & Medisch(o.a. lezing JBZ Vrouw& Hart), Sport & Kennismaking (Yoga voor de innerlijke rust), Voeding & Lifestyle (Wat voor eter ben jij?) Body & Mind (training Ademsessie).

Klik HIER voor de website. U kunt er alles op vinden.

 

Seniorenraad 's-Hertogenbosch

In samenwerking met sportverenigingen en overige sportaanbieders wil de gemeente ’s-Hertogenbosch het beweegaanbod voor 50-plussers vergroten, met als doel zo veel mogelijk inwoners actief te laten zijn. Alle inwoners van ‘s-Hertogenbosch dagen we uit om mee te doen met ´S-PORT, ieder op zijn eigen niveau met zijn eigen talenten. Door zelf te sporten of bij te dragen aan de sport in de stad ontmoet u anderen! ´S-PORT is van ons allemaal! Kom ook in beweging!

Wilt u wel sporten of bewegen maar weet u niet wat? Heeft u moeite met het vinden van de sport die bij uw mogelijkheden past? Kent u iemand die graag wil sporten, maar daar zelf niet uitkomt? Neem dan contact met ons op! U bent van harte welkom tijdens het Samen gezond Spreekuur. Wij helpen u graag verder.

In samenwerking met sportverenigingen en overige sportaanbieders wil de gemeente ’s-Hertogenbosch het beweegaanbod voor 50-plussers vergroten. Een paar keer per jaar worden 50-plussers gericht uitgenodigd voor een Fittest, met daaraan gekoppeld een kennismaking met (nieuwe) sportaanbod.
Fittesten

Buurtsportcoaches