Sport & Bewegen

Sport & Bewegen

Seniorenraad 's-Hertogenbosch

In samenwerking met sportverenigingen en overige sportaanbieders wil de gemeente ’s-Hertogenbosch het beweegaanbod voor 50-plussers vergroten, met als doel zo veel mogelijk inwoners actief te laten zijn. Alle inwoners van ‘s-Hertogenbosch dagen we uit om mee te doen met ´S-PORT, ieder op zijn eigen niveau met zijn eigen talenten. Door zelf te sporten of bij te dragen aan de sport in de stad ontmoet u anderen! ´S-PORT is van ons allemaal! Kom ook in beweging!

Wilt u wel sporten of bewegen maar weet u niet wat? Heeft u moeite met het vinden van de sport die bij uw mogelijkheden past? Kent u iemand die graag wil sporten, maar daar zelf niet uitkomt? Neem dan contact met ons op! U bent van harte welkom tijdens het Samen gezond Spreekuur. Wij helpen u graag verder.

In samenwerking met sportverenigingen en overige sportaanbieders wil de gemeente ’s-Hertogenbosch het beweegaanbod voor 50-plussers vergroten. Een paar keer per jaar worden 50-plussers gericht uitgenodigd voor een Fittest, met daaraan gekoppeld een kennismaking met (nieuwe) sportaanbod.
Fittesten

Buurtsportcoaches